Videóest - 01.

2012.12.29. 20:00

Ha megoldható akkor minden estére szeretnék videókat összeválogatni és mivel ez az első ezért szeretnék magamnak is kedveskedni BMW-fan lévén.

Első BMW-s videó nagyon közel áll a szívemhez, ugyanis akkor találtam, amikor pár éve beírtam a zsátábra, hogy BMW E30 drift és egyből szemet szúrt a cím TWINS BMW E30 V8 DRIFT!  

   Ó az a recsegős négyes....

 

Még mindig E30 és a drift is marad. Varga 'Puci' Tamás és 4.6-os alpina blokkal szerelt csodája. Kőváry nekem kicsit sok benne, de az a hang az.....

 

Következzék a Totalcar szerintem egyik legjobban sikerült tesztjének rövidített változata (a hosszabbat később), amiben kedvenc tévés "majmom" ahogy magát nevezi, terelgeti az 560 lóerős biturbós F10-es M5-öt.

 

Most pedig jöjjön képzeletbeli BMW-s favorit dobogóm harmadik helyezettje az M3 E30 és az M3 E92 után, az M5 E39. A nyers erő! Az 5.0 literes, manuális 6 sebességes, 400 lóerős sportlimuzin.


 

 

Mára ennyi, de megpróbálok minden napra összerakni egy ilyen kis csokrot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://autofanatik.blog.hu/api/trackback/id/tr284986585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása