Videóest - 02.

2012.12.30. 20:00

Szeretnék nemsokára én is autós teszteket csinálni, csak kéne hozzá autó meg kamera :) viszont addig is mutatok pár szerintem király videós tesztet, amelyekhez hasonlót akarok megvalósítani.

Érkezzen tehát a mai első videó, amiben az általam nagyra tartott Chris Harris a saját 997-es Porsche 911 GT3 RS-ét viszi el egy körre a tél előtt a csodálatos Wales-ben. Nem lövöm le a poént, de nem csak a rendeltetése szerint használja a hátsó szárnyat. Látszódik, hogy imádja a 4 literes 500 lóerős csodát, ami négy másodperc alatt gyorsul nulláról százra, a végsebessége, pedig 311 km/h.

Jöjjön hát a Totalcar. Magyarország legjobb autós műsora,oldala,csatornája. Kiváló írók alkotják a csapatot, közülük egyik kedvencem Vályi Pista, aki ebben a nagyon eltalált Citroen DS tesztben sem hazudtolja meg saját és az OMG Visuals képességeit. Csodaszép autó és gyönyörű képi világ.

A bejegyzés trackback címe:

https://autofanatik.blog.hu/api/trackback/id/tr94987931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása