AMTS-EMAT

2013.03.20. 12:00

Idén nem tudni még mennyi lesz a jó vagy jónak ígérkező rendezvény, de az biztos, hogy a 17. alkalommal megrendezésre kerülő EMAT az lesz. Öt esemény egy hétvégén, egy helyen megtartva ( Car Styling Tuning Show;Tattoo Expo; Gymkhana; Autó, Motor Show és EMAT). Szerintem a különböző stílusú eseményeket nem kéne egy időpontra rakni. Ha én szervezném egyik hétvégén Tuning Show és Gymhkana, majd Autó és Motor Show, végül pedig EMAT és Tattoo Expo lenne. Gondolom sok minden közrejátszott, hogy ez így alakult, de azért biztos jó lesz.

Utoljára ilyen rendezvényen tavalyelőtt voltam, mégpedig a Car Styling-on. Érdekes érzésekkel tértem haza, ugyanis az autók fele ugyanolyan volt, mint két évvel azelőtt. Egyetlen pozitív dolog volt az egészben, hogy már nem a F&S (Fast and Furious) stílus a meghatározó itthon, hanem a Cult, aminek lényege az egyszerű és letisztult formavilág. Amit viszont tényleg nagyon várok az az EMAT. Imádom a Hot és Rat Rodokat, a Bobbereket és a Choppereket. A tetoválások sem állnak tőlem távol, ezért ellátogatok majd a Tattoo Expora is, de a többi rendezvényt sem fogom kihagyni. A lényeg: 2013 március 22-24 - BUDAPEST, Hungexpo

A bejegyzés trackback címe:

https://autofanatik.blog.hu/api/trackback/id/tr915031064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása