Fotógráfer

2013.03.25. 15:00

Reinis Babrovskis-ra nemrég a Stipistop egyik cikkjében "bukkantam" rá és már az első képe megfogott:

Szerző: hkatti

Szólj hozzá!

Címkék: képes

WTCC - Monza

2013.03.23. 15:15

Nagy rajongója vagyok az autó és motorsportoknak, így a túraautó világbajnokságnak is. Majdnem minden futamot, időmérőt és warm-up-ot láttam már az utóbbi 2-3 évben. Hétvégente nálam ilyenkor megáll az élet és csak a versenyre koncentrálok, mintha én is ott lennék a pályán. Favoritom természetesen Michelisz Norbi és a Zengő Motorsport. Mialatt ezt a cikket olvasod (ha egyáltalán olvassa valaki) én éppen az AMTS rendezvényén ámulok és bámulok, Norbi pedig Monzában  rója a köröket az időmérőn az új Hondával. Nem kezdem el leírni azokat, amiket sok oldal le CTRL+C-éz és CTRL+V-éz vagy a Zengő Motorsport honlapjáról, aminek híreit Juni György szerkeszti, vagy a nemrég megújult Túraautó Hírblog és annak főszerkesztőjétől és a közvetítések kommentátorától Lantos (Lanti) András oldaláról. Minden verseny után egy hétvégi összefoglalót és véleményt fogok írni, ami hét, azaz 19:00, azaz 7 órakor lesz megtalálható az oldalon. Mint már említettem éppenséggel nem tartózkodom otthon, így magát az időmérőt és annak eredményeit csak este fogom majd látni, amit remélhetőleg Lanti, videó formátumban feltesz valamelyik videómegosztó portálra, így megkésve bár, de szétizgulhatom magamat. És a lényeg, HAJRÁ NORBI!!


Az autó gyönyörű és a váltásról is lesz szó a vasárnapi posztban.

Szerző: hkatti

· 1 trackback Szólj hozzá!

Címkék: WTCC

 Már tűkön ülök! Holnap megyek az AMTS-re, de nem egyedül. Egy jó barátom "kísér" el és azt terveztük, hogy 13:00-tól egészen zárásig, vagyis 19:00-ig maradunk. Remélem elég lesz hat óra, hogy minden szép autót végig tudjak elemezni. Nem titok, legtöbbet a sajnos legkisebb F pavilonban rendezett EMAT fog legjobban lekötni, de nagyon kíváncsi vagyok mindenre, de tényleg mindenre. Lesz még Ken Block is délután négy körül, akitől megpróbálok szerezni egy aláfirkantást, ha ez megoldható lesz. Ki szeretném próbálni magamat az SBR Racing szimulátorában és megdönteni Wéber Gábor legjobb idejét. Sok minden jóság egy helyen. Ez igazi fanatikust kíván...

 

AMTS-EMAT

2013.03.20. 12:00

Idén nem tudni még mennyi lesz a jó vagy jónak ígérkező rendezvény, de az biztos, hogy a 17. alkalommal megrendezésre kerülő EMAT az lesz. Öt esemény egy hétvégén, egy helyen megtartva ( Car Styling Tuning Show;Tattoo Expo; Gymkhana; Autó, Motor Show és EMAT). Szerintem a különböző stílusú eseményeket nem kéne egy időpontra rakni. Ha én szervezném egyik hétvégén Tuning Show és Gymhkana, majd Autó és Motor Show, végül pedig EMAT és Tattoo Expo lenne. Gondolom sok minden közrejátszott, hogy ez így alakult, de azért biztos jó lesz.

Utoljára ilyen rendezvényen tavalyelőtt voltam, mégpedig a Car Styling-on. Érdekes érzésekkel tértem haza, ugyanis az autók fele ugyanolyan volt, mint két évvel azelőtt. Egyetlen pozitív dolog volt az egészben, hogy már nem a F&S (Fast and Furious) stílus a meghatározó itthon, hanem a Cult, aminek lényege az egyszerű és letisztult formavilág. Amit viszont tényleg nagyon várok az az EMAT. Imádom a Hot és Rat Rodokat, a Bobbereket és a Choppereket. A tetoválások sem állnak tőlem távol, ezért ellátogatok majd a Tattoo Expora is, de a többi rendezvényt sem fogom kihagyni. A lényeg: 2013 március 22-24 - BUDAPEST, Hungexpo

Ajánló - Fast N' Loud

2013.02.13. 15:00

Ebben az új bejegyzés-témában ajánlani fogok filmeket, sorozatokat, blogokat és játékokat az olvasóimnak. Ma a Fast N' Loud-al kezdek, ami számomra az utóbbi év nagy meglepetése, ugyanis rég láttam ilyen király új műsort a Discovery-n. A magyar címe egyébként "Amcsi benzinfalók" lett. Érdekes, először nem is akartam belenézni, mert nem tetszett a címe, de végül minden szombaton 10-kor ott ültem a TV előtt és néztem a srácokat, amint valóra váltják álmaimat. Pont az a stílus amiért odavagyok. A műhely a Gas Monkey Garage nevet viseli, melynek tulaja Richard Rawlings és annak jobbkeze, valamint műhelyfőnöke, a hosszú szakállú Aaron Kaufmann, Texasban keresnek lepusztult és olcsó autókat, amiket később, néha csak épphogy átépítve haszonnal adnak el. Olykor óriásit buknak, olykor nagyot kaszálnak, de én egyszerűen nem bírtam nem nézni.