Videóest - 10

2013.01.31. 20:00

Abban biztos voltam, hogy a Totalcar lesz a tizedik Videóestnek a témája. Mint már említettem, imádom, imádom és imádom. A legjobb magyar autós műsor. Már az elejétől fogva nézem és egyszerűen el sem tudom képzelni, hogy ne lássak egy új részt vagy ne nézzek fel naponta a honlapra. Ma az első (új) évadból fogom a kedvenceimet összerakni. HD on és enjoy!

Karottával kezdenék. Nem tudtam választani két rész közül, ezért mindkettőt beraktam. Az első, az a bizonyos BMW F10 M5, ami valami elképesztően jól sikerült. Ez volt az "első " olyan magyar autós videó/ teszt ami előtt mindenki megemelte a kalapját.

Majd a Honda NSX-et vitte el egy körre a Slovakiaring-re. Szintén nagyon jól összerakott, szép képekkel ellátott videó. Egyébként három éve még a Winkler is szerpentinezett vele.

Jöhet a Winkli, aki igazi izomautó tulaj lévén tökéletesen mutatja be az 1968-as Dodge Chargert. Egyedül a színe nem tetszik, de attól még jó ilyet látni itthon.

 

Szerző: hkatti

Szólj hozzá!

Címkék: Videóest

A bejegyzés trackback címe:

https://autofanatik.blog.hu/api/trackback/id/tr995053373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása