Videóest - 05.

2013.01.21. 23:00

Videó szinten a jútyúb körül forog a világ és ez szerintem egyáltalán nem baj, hiszen így megjelenhettek különböző csatornák és műsorok is. Ezen műsorok listáját gyarapítja általam nagyon kedvelt két szerelős műsor, a MotorzTV és a Mighty Car Mods.

Az MCM-es (Mighty Car Mods) srácokban az fogott meg, hogy olyan dolgokat mutatnak meg, amire az emberek tényleg kíváncsiak és egyedibbé tehetik gépjárműveiket. Ilyen ez a kormánycserés vidi is, amiben még angolul sem igazán kell tudni ahhoz, hogy felfogjuk, mit is kell tennünk.

A MotorzTV sem marad el érdekességekben. Ebben a részben Chris Duke a helyes felmatricázás művészetébe kalauzol el minket. 

Nem tudom mi történhetett, de nem engedi berakni ezt a videót úgy, mint a fentit, így csak a linket tudom beszúrni erre. Ha tudom, később javítom. Üdv!

Szerző: hkatti

Szólj hozzá!

Címkék: Videóest

A bejegyzés trackback címe:

https://autofanatik.blog.hu/api/trackback/id/tr145026511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása